Screen Shot 2019-05-08 at 5.27.46 PM
 / 

Event: Exponentiellt lärande - hur HR blir nyckelspelare när framgång stavas learnability och agility

Den 15:e maj 2019 har du möjlighet att lyssna till Mattias Borg medgrundare till Learnifier som utmanar hur vi ser på lärande och flera andra prominenta talare på Edge HRs event “HR goes Digital 2019”. Han kommer att prata om de utmaningar som exponentiell teknologi ger och hur HR blir nyckelspelare i framtidens organisation där agilitet och learnability är ett “must”.

Eventet med titeln “HR goes Digital - Get IT done” är tänkt att inspirera och leda till konkret handling.  Moderator Tommie Cau kommer guida alla genom dagen som kommer vara fylld av insiktsfulla spaningar, best practice, inspiration och praktiska tips. Det är även tanken att diskutera hur HR påverkas av de trender vi ser samt hur HR kan vara med och forma morgondagens organisation.

Mattias Borg kommer köra en breakout session med fokus på hur HR blir nyckelspelare när företag och organisationer behöver jobba agilt och skapa en lärande kultur.

Vi befinner oss i en tid där teknologin växer exponentiellt och ställer höga krav på att kunna ställa om, lära nytt, och jobba agilt. Det blir allt svårare - både för medarbetare och HR - att ha rätt kompetens och kunskap när det blir mindre av “business as usual”. 65% av alla de barn som går i skolan idag kommer ha ett yrke som inte finns idag. Den stora utmaningen är: Hur ska vi veta vilka kunskaper vi ska utveckla, och vad ligger i HRs power att göra för att skapa en framgångsrik organisation som är agil och har hög learnability”, säger Mattias Borg.   

Under Mattias presentation får du få insikter i vilka nästa steg du som HR-person kan ta redan idag för att utveckla både din och din organisations learnability. Han berör även frågan kring hur HR-rollen behöver förändras i takt med att learnability prioriteras allt högre på organisationers strategiska agenda.

Bland dagens inspirerande talare finns Ishtar Touailat, Leif Denti, Mouna Esmaeilzadeh, Stina Printz, Lena Bjurner, Elin Filipp, Marie-Louise Converse, Henny Tesch, Julia Palm, Allireza Ghahremani.

Mer info och anmälen:
>> http://hrgoesdigital.edgehr.se/

Learnifier_OfficeShoot_June2018_S79A8020_FullRes

Om Mattias Borg
Mattias Borg är systemutvecklaren, som blev ledarutvecklaren som till slut blev entreprenör för att få utlopp för sin passion kring hur digitala verktyg kan förbättra hur vi lär oss och hur vi lär ut. Frustrationen kring hur utbildningsvärlden såg ut blandat med en vision om hur lärandet kommer utvecklas blev kickstarten till Learnifier där han sedan 2012 arbetat med några av Sveriges och världens ledande företag. Mattias drivs av att hjälpa företag som ser förmågan att lära sig som en av de viktigaste förmågorna att utveckla sina medarbetare, kunder och partners.

Om Learnifier
Learnifier är ett digital verktyg till företag som - på ett enkelt sätt - vill skapa effektiva och kraftfulla kurser, onboarding-programmer och intern akademi. Sedan 2012 har 130+ kunder i 26 länder och 450.000+ learners använd Learnifier. Vi är ett svenskt företag med en internationell profil. Vi är ett team på 12 medarbetare med en passion för livslång lärande. Du hittar oss på Södermalm i Stockholm.    

Marie Forsberg
Marie Forsberg