seminarium-teamtailor Learnifier
Onboarding / 

Frukostseminarium: Från första intryck. Till första dag - hur engagerar du kandidaten från ax till limpa?

Den 23:e maj 2019 är det dags för ett inspirerande frukostseminarium tillsammans med Teamtailor. Vi sätter fokus på engagemang, och hur du bör göra för att skapa en engagerande rekryteringsprocess och en smart preboarding som förvandlar enthusiasm till produktivitet - redan dag 1.

Fighten om talanger blir idag en allt mer viktig fråga för företag. Detta betyder att man måste vässa alla delar av processen. Allt från rekryteringsprocessen till onboarding processen för att kunna “wowa” kandidaten. Både för att få kandidaten att välja just er men även för att behålla medarbetaren - eller ännu viktigare att maxa engagemanget och produktiviteten i dagens kortare employer life cycle.

Mattias Borg, Learnifier, och Fredrik Mellander, Teamtailor, kommer fokusera på matnyttiga tips för att du ska kunna ta med dig något och förbättra er process direkt. BONUS: Vi kommer även gästas av HR-duon Liza Andersin och Frida Björkman som kommer dela med sig av sina erfarenheter och deras resa på EMG – Educations Media Group. 

  • När: 23:e maj 2019, kl. 08.00 (frukost från 07.30)
  • Var: Teamtailor, Östgötagatan 16, Stockholm

  

Frukostseminariet är kostnadsfritt.
Boka din plats idag! Food for thought. Först till kvarn.
>> Mer info & anmälan

 

Marie Forsberg
Marie Forsberg